یکی از مشکلاتی که اغلب بچه ها باهاش مواجه هستند این موضوع هست
که میگن من دیگه مثل قبل یاد نمیگیرم یعنی علتش چی میتونه باشه
خب من اینجا سعی میکنم خلاصه و مفید اشاره کنم اما به زودی پادکستش منتشر میشه که به نظرم حتما گوش کنید چون خیلی کاربردی هست پس پیج رو فالو کنید و استوری ها رو دنبال کنید.
میتونید از لینک کانال تلگرامی در بیو به بقیه پادکست ها دسترسی پیدا کنید
خب اولین دلیلش این هست که با گذشت زمان دروس سخت تر میشه
مثلا شما درس های اولیه یک دبستان رو با درس های آخرش مقایسه کنید
و خب نمیشه انتظار داشت همه دروس رو یکسان یاد بگیریم
برنامه ریزی اشتباه که کاملا زمان محور باشه باعث میشه بعد از یه مدت تمام توجه ما به سمت زمان بره و نتونیم تمرکز لازم رو برای درس خوندن داشته باشیم
از طرفی باعث میشه که برای برخی مباحث که زمان بیشتری لازم دارن دچار استرس بشیم و نتونیم خوب یاد بگیریم
کاهش بازدهی
گاهش برنامه ریزی اشتباه به این صورت هست که طرف هیچ زمانی برای ریکاوری و جمع آوری انرژی قرار نمیده
پس چی میشه؟ بعد از یه مدت خسته میشه و انرژی قبل رو نداره و از طرفی دیگه کشش درس خوندن رو هم نداره
روش اشتباه
خب مثلا شما فصل اول ریاضی رو با یک روشی میخونید که برای اون درس جواب میده
ولی شاید همون روش برای فصل بعدی جواب نده
و اینکه شاید روش مطالعه کلیت اشتباهه
پس حتما پست های قبلی مربوطه رو ببین
یه دلیل مهم دیگه هم میتونه کاهش انگیزه و امید باشه
به دلایل مختلفی داره و حتما باید ریشه یابی بشه
اگه مشکلاتی از قبیل استرس و عدم تمرکز دارید که باعث کاهش بازدهیتون شده بهتون پیشنهاد میکنم پادکست های ما رو گوش کنید
در آخر یادتون باشه این مشکلات برای همه وجود داره و فقط برای شما اتفاق نمیوفته پس به جای نا امیدی فکر چاره باشید و حلش کنید
کسایی که رتبه برتر میشن هم با این مشکلات مواجه میشن ولی تفاوت اون ها نحوه پیشگیری و مواجهه با اون مشکلات هست
برای مشاهده مطالب بیشتر و مشاوره و تدریس رایگان و دریافت پادکست ها به پیج اینستاگرامی ما بپیوندید
درباره این سایت