خب این خیلی خوبه که از منابع مختلف بخونی؟ اما به شرط ها و شروط ها

یادتون باشه این کار میتونه یکی از بزگترین اشتباه شما هم باشه پس باید خیلی دقت کنید

اگه حس میکنید سطح منبعی که الان دارید براتون خیلی بالاست، بهتره یه منبع دیگه تهیه کنید و بعد از افزایش سطحتون به منبع اولیه برگردید

البته میتونید به جای تهیه کتاب، از تدریس یه استاد خوب استفاده کنید

اگه منبعی که در اختیار دارید رو حداقل 2 بار تموم کرده باشید و حس کنید که دیگه به دردتون نیمخوره، میتونید یه منبع دیگه تهیه کنید

البته اگه وقت کمی باقی مونده از کتاب های جمع بندی استفاده کنید

حتما قبل از تهیه منابع مشاوره بگیرید و فقط به اون هم بسنده نکنید و خودتون کتاب ها رو بررسی کنید

برای انتخاب منابع بهتر من قبلا یه پست خوب گذاشتم و قراره پادکستشم بسازم

منابع متعدد برای یک درس زمانی خوبه که شما به یکی از اون منبع ها تسلط کامل داشته باشید و یا مثلا از یکی به عنوان تست یادگیری و از دیگری به عنوان تست زمان دار استفاده کنی که برای انتخاب این کتاب ها حتما زا مشاورت کمک بگیر

اما خب باز هم تا حد امکان سعی کن که از یک منبع واحد و خوب استفاده کنی و اگه ضروری نباشه، منبعت رو بیشتر نکنی

چون کیفیت و تسلط خیلی مهم تر از کمیت هست

خیلی از کتاب های تمرینی که شما تهیه میکنید، مطالبشون شبیه به کتاب هست

پس چرا به جای استفاده از مطالب کتاب و آشتی با اون که یه قدم مهم در موفقیته از کتاب فاصله میگیرید؟

برای مطالب بیشتر و مشاوره و تدریس رایگان به پیج اینستاگرامی من سر بزنید

برای ورود به پیج اینستاگرامی من کلیک کنید

چرا دیگه مثل قبل یاد نمیگیرم؟

چطور تو خونه آزمون بدم (شبیه سازی آزمون در خانه)

کنکوری های متاهل بخوانند

,کتاب ,منبع ,ها ,یه ,استفاده ,    ,از کتاب ,دیگه تهیه ,تهیه کنید ,به جای

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه ابزار شیخ علیشاهی صنایع فلزی چکش حاج قاسم سلیمانی آموزش ساخت پروکسی اختصاصی و اسپانسری برای تلگرام ، ساخت صفحه ویکی پدیا دانلود مقاله ریپورتاژ آگهی مشاغل ایران okvisa آموزش اتوکد دوبعدی و سه بعدی اَبری سفید دانلود رایگان نمونه سوالات اینترنت icdl با جواب ( ثابت شده )